I går var vi och hälsade på hemma hos Josefine och Maja, hjälp vad dem har det fint! Vitt och lantligt och så otroligt hemtrevligt! Massa fina möbler som mer än gärna fått flytta in hos oss. Elinor&Olle, Angelica&Tyra var också med. Det är roligt nu när man ser att barnen faktiskt leker tillsammans, det skiljer ju ändå några månader på dem. SötNosar! Är så glad över att vi får till våra små träffar då och då:)

Idag slutade Fredrik tidigt så då åkte vi till Skövde, vi storhandlade på biltema. I morgon ska vi fixa iordning våra cyklar..ska bli kul att kunna cykla med Siri! Så cykelsitts, hjälmar, ringklocka, nya reflexer och lite annat fick följa med hem. Minns knappt när jag hade cykelhjälm på mig senast, ganska idiotiskt att inte använda det egentligen. Så nu gjorde jag slag i saken och köpte en!

Vi var även en sväng på Elins Esplanad, hälsade på jobbet, mycket fint på Cubus nu! Denna gång blev det faktiskt bara saker till mig, Ny bikini, nagellack(isadoras snabbtorkande är bäst!!) Ny maskara som är vattenfast till sommarens bröllop och ett par solglasögon modell större. Vidare in på H&M där det å andra sidan bara blev saker till Siri, två sommarklänningar och en fulsöt keps(jag är lite alergisk mot solhatt)Sen medans Fredrik matade Siri så sprang jag in Lindex där jag inte hittade något och sedan Kappahal där jag hittade destomer(ooovaaanligt!) På Newbie avdelningen fick det bli ett par härliga byxor&en cremevit top. Jag tröttnar aldrig på newbie! Dessutom håller sig kläderna lika fina tvätt efter tvätt vilket inte alla barnkläder gör!

Men en härlig dag har vi haft trotts snön som behagat falla ned igen:/ Ge oss vår!

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *