Fredrik hoppade in och var handledare åt Felix som ville ha praktik på Lidéns, dem tar egentligen inte alls in så unga praktikanter och inte heller bara över dan, men är man Felix och är mosters ögonsten ja men då kan man vara värd lite specialbehandling.

Jag, Siri och Rocky packade badväskan och fixade lite här hemma innan vi styrde mot Lidéns där vi lämnade av Rocky. Sen gick vi vidare mot Badhuset. Tidiga var vi kan jag meddela, men hellre för tidigt på plats än för sent är mitt motto. Så i väntan på Josefine&Maja fick Siri leka lite med (dem fruktansvärt äckliga, av någon anledning) leksakerna.

image

Sen var det dags att bada, och Siri älskar det! Maja likaså! Och vi mammor hade en mysig pratstund och insåg lyxen med att man har en anledning att få vara i de varma bassängerna. Efter en timmas bad var det dags för lite fika, Siri fick yogurt liksom mig och sen fick hon knapra på lite kex med…sen helt plötsligt bara stensomnade hon, jisses vad vi skrattade men det såg för roligt ut hon bara kollade i kors och säckade ihop. Sötungen.

image

image

Det händer liksom aldrig annars, men efter badhuset är all hennes energi totalt slut. Efter att ha sagt hejdå till finaste Josefine och Söta Maja gick jag mot Js och hämtade ut paket:D….Siris skor har kommit, och gud vad söta dem var, passade perfekt med visade det sig senare. Hon fick testa dem när vi mellanlandat hos Farmor Linda. Och sen när vi kom hem fick hon teststå dem lite..dem fick klart godkänt:)

image

image

Så himlans kär är jag i denna underbaring! Säger det än en gång; Att tillbringa dagarna med Siri är lyx!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *