Är de en vanlig dag?? NEJ de är ingen vanlig dag fö det är Rockys födelsedag…Hurra Hurra Hurra!!!

2007-02-25 fick jag ett mejl från uppfödaren att Rocky hade fötts. Våran lille bebis hade anlänt. Ja just då visste vi ju inte att det var just Rocky, för vi hade 3 hannar att välja mellan, men det var bara Rocky som var röd och inte tvåfärgad. Så denna dag såg Vitterklippens Rocky dagens ljus, i våra ögon hette han ju dock Peppar(vi hade gerbilen Chilli sen innan nämligen) Vi fick se lite bilder på den lille plutt han var då. Sen var veckorna extra långa fram tills dess att vi äääääntligen fick hem honom. Vi hade såda  tur att en vän skulle åka från Uppsala till Skövde, så hon fick ha honom några timmar för att sedan lämna honom till oss. Tåget var försenat minns jag, åh vad vi längtade.

Och så äntligen kom tåget och vi får träffa Rocky för första gången! Bedårande och alldeles perfekt vi älskade honom från första början. Och inte var han särskilt blyg heller, nej han gick runt där på perongen och brydde sig inte märkbart om alla tåg som susade förbi så snabbt att han nästan blåstes omkull av vinddragen.

Det var i detta ögonblick som vi insåg att detta var ingen Peppar, detta var Rocky!!
När vi kom hem så sprang han nyfiket rakt in i lägenheten och nosad runt ett varv och sedan hoppade han upp i sin hundkorg som vi hade ställt fram några veckor tidigare, och med hans tjocka lilla valpmage hamnade halva Rocky i korgen och andra halvan utanför. Sötvoffen!

Då Fredrik skulle åka iväg till Danmark med familjen, jag fick snällt stanna hemma då vi precis hade fått hem vår lille plutt, så spenderade jag de första 3 dagarna med Rocky utan Fredrik. Under dessa tre dagar döpte jag tillfälligt om honom till Skuggan..han förföljde mig precis överallt hela tiden. Men sov hela nätterna det gjorde han inget gnäll i genting. Duktigt!

6 år har som sagt gått och ja han är fortfarande en latmask, han älskar bollek,sovmorgon och att skälla på dem som vågar sig förbi vår trädgård. Han avskyr att vara ensam, så vi kan aldrig lämna honom själv hemma vilket är lite jobbigt, men vi har fått lösa det i 6 år…och ensamträning är ingen höjdare men vi kämpar fortfarande. Och tackar tusen gånger om till våra familjer som ställer upp med hundvakt.

Grattis Älskade Rocky Vi ska skämma bort dig något otroligt idag ska du veta för det är du värd!!
(Ooops, detta inlägg glömde jag visst trycka Publicera på, så detta skulme laddats upp den 25!kan meddela att vi skämde bort Rocky med massa god mat och mys och annat gott!)

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *