Fredrik har tagit semester 2dagar vilket ihop med hans vanliga schema innebär att han är ledig Onsdag,Torsdag, Fredag + Helgen. Han går en trädgårdskurs på distans och behövde lite extra tid till studerandet. Men då han jobbat på riktigt bra så tog vi en ledig dag igår och åkte till Jönköping. Listan på saker vi ville ha var lååååång men vi fick faktiskt med oss det mesta hem. Jag fick knappt plats i bilen på väg hem. Vi började med ett depåstop på McDonalds där vi käkade och gav Siri mat, bästa utgångsläge för shopping på Ikea är mätt barn och mätt pappa. Så med detta avklarat entrade vi ikea. Jag har sagt det förut och säger det igen. Jag älskar Ikea! Dem har bra möbler och prylar till en summa som går ihop med vår plånbok. På listan stod det: TvBänk, Soffbord, Hyllor & Konsoller, Tavellist, Lekbackar. Dessutom hade jag en egen liten lista i mitt huvud som tyvär bara växte och växte under turen. Men vi ficn faktiskt tag på allt det vi var ute efter. Till Tvrummet fick det bli Hemnes Tvbänk och bord i grå/brun, denna serie skulle utgå så vi fick ett väldigt bra pris. Pläd och tavla fick följa med hem också, likaså en läslampa till mitt hörn av soffan. Hyllor och tavellist checkade vi också av likaså en ”soptunna” till uteplatsen. Vi hade faktiskt en riktigt mysig dag på Ikea. Eller några timmar i alla fall för allt som allt var vi borta i 4,5 timma och vi har ju en liten resväg med. Tror man blir effektivare som småbarnsföräldrar, men vi hann med lite barnsliga men ack så roliga saker med.

image

När vi kom hem till Tidaholm igen så hämtade vi upp Rocky som spenderat dagen hos mamma. Och där fick vi semlor som mamma hade gjort..så gott!

image

Soffbordet blev uppackat redan igår, men idag blev resten ihopfixat och såklart har jag gjort det jag tycker är allra roligast, piff och fix. Vi blev så himla nöjda. Och tänk vilke tur att tvbänken inte fans i vit…för det var det som gjorde att vi valde grå/brun. Och det blev verkligen kanon.

image

image

För övrigt idag har jag testat att göra egen mat till Siri, vad hon tycker om det får vi se i morgon. Det blev Sötpotatis, Lax och Ärtor. Vanlig Potatis, Lax och Ärtor. Snabbt billigt och jätte smidigt, gillar hon det kommer jag absolut att göra mer!

image

Nej nu är det verkligen dags att sova, I morgon ska vi köpa färg till köket, både väggar och kylskåp ska få en uppfräschning. Återkommer med bilder på hur det blir:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *