Vi hoppade upp redan vid 8 idag vilket innebar att jag hann göra mig iordning, städa lite, busa med Siri, mata Siri och sen hann jag ändå med att gå en liten extra promenad till babysången. Har nu kommit underfund med att 8 är den optimala tiden att gå upp. (Vi ligger dock oftast kvar till 9…varför??) Det var massa folk, barn & vagnar på familjecentralen…många som ville gå på babysång, vilket är fullt förståerligt, det är ju så mysigt. Siri träffade inte mindre än två av sina kusiner♡

Efter Babysången passade vi på att slå två flugor i en smäll, dvs Siri tog en Powernap och jag handlade fika till lekdaten. Hembakat i all ära men nej det fick bli färdigköpt tårta idag.

Fredik hämtade upp oss så åkte vi hem och käkade lunch…gårdagens helstekta kyckling som Fredrik slängde ihop…sååp gott!!
Sen passade jag på att städa över golven lite. Hjälp vad skitigt det blir när man har en hund av modellen lägre som på så vis drar med sig kilovis med grus in varje dag. En långpromenad han vi med också innan vi landade i soffan och inväntade Sofia och Emilio.

Det skiljer bara en dag på våra små yrväder så det var jätteroligt att dem kom hit:-)
Barnen lekte lite och Siri som inte lärt sig att ta sig fram så värst fort tog bara tag i Emilios hängslebyxor och åkte snålskjuts efter helt enkelt. Så underbart roligt att se, men glömde ju helt bort att fota detta. Tack finaste Sofia och Söta Emilio för lekdaten♡

Efter en dag som gått i ett kör hela tiden, mellanlandade jag i soffan och tänkte att det var något jag glömt, men kunde inte sätta fingret på vad riktigt. Men så bara sa det pang och jag kom på vad jag glömt. Pysselkvällen hos Mikaela!!!! Skickade ett sms i samma ögonblick som jag kom på det, men skäms allt lite för att jag bara helt kunde glömma det. Dock stod det inte med på dagens att göra lista, vilket ju tyvärr  leder till att jag helt bara glömmer bort det. Tur jag har mina mistor…tänk vad mycket jag skulle glömma annars?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *