Så var det ju det här med egentid…det ska ju vara välbehövligt och viktigt på alla sätt och vis. Men ärligt talat känns det lite överskattat, ja i alla fall för min del. Jag älskar att spendera min tid med familjen…och känner mig nästan lite handikappad när Siri inte är hemma. Inte så konstigt egentligen med tanke på att vi ju spenderar nästan hela dygnen ihop. Men jag mår inte alls dåligt av det. Och jag vet att jag längre fram också kommer att lära mig att njuta av egentid..men där är jag inte riktigt ännu.

Däremot tycker jag det är jätteviktigt och framförallt roligt att Fredrik får spendera tid med bara Siri utan mig. Så jag unnar dem den kvalitetstiden, den är viktig för dem båda.

Men hur som helst, just nu sitter jag i soffan med ett glas vatten efter att ha sorterat in lite av Fredriks tvätt i hans gaderob, dammsugit hela nerevåningen, torkat golven, plockat iordning lite och tvättat 2 maskiner(3 är i nu) och funderar på om jag kanske ska unna mig en riktig långdusch med inpackning…eller nej föresten jag slänger i lite av den där skumtoningen som ljusar upp mina slingor istället…den kan sitta i en kvart..och gott folk, det är verkligen inte ofta jag kan spendera en kvart i badrummet längre.

Så får det bli!

Trevlig Söndag till er Allihopa♡

image

Siris fina ros som hon fick av pappan på alla hjärtansdag börjar att vissna, men än så länge är den fin så den får stå kvar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *