Ja idag är det verkligen varken Vinter eller Vår. Det borde såklart vara Vinte fortfarande. Men istället för snö och kallt är det regnblask och kyligt som gäller idag tydligen. Vi hade planerat att starta dagen på Kyrkans Hus idag men ärligt talat var både jag och Smulan helt slut. Det har tagit hårt på oss att vara sjuka. Så vi valde att stanna hemma( stanna inne framförallt)

Nu har Fredrik precis varit hemma och ätit lunch, tacosrester med nystekt tacofärs, och Siri slog igen ögonen för drygt en kvart sedan. Hon skulle bestämt inte sova på förmiddagen, så det är verkligen inte konstigt att hon somnade direkt efter lunchen. Hon börjar äta ordentligt igen, hon har mest smakat på maten och svalt några skedar när hon inte mått bra, och ammat desto mer. Men nu vill jag fördela om lite så hon ammar mindre och mindre helt enkelt.

Nej nu ska jag ta tillfället i akt och virka lite på kanin nr två, en lila blir det nu..sammtidigt som jag tittar på Bygglov på Play på tvn.

Trevlig SlapparMåndag♥

image

1 comment on “SkitVäder”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29