Ja idag ligger jag och Rocky fortfarande kvar i sängen. Ganska skönt att få bre ut sig. Vi har nämligen en 140cm säng vilket kan bli ganska trångt med två vuxna, en hund och ibland ett barn. Värst på att bre ut sig är Siri. Hon ligger dock för det mesta ihopkrypen och myser intill mig. Men ibland ligger hon som ett X, och då tar hon upp halva sängen känns det som.

Vi har haft sjukstuga här sen i Onsdags(tror jag det var) Då började ju Siri kräkas och det höll i sig i 1,5 dygn. Sen fick jag magproblem och fick springa på toaletten och det höll i sig 1dygn och nu är jag bättre(än så länge) i Fredags kväll blev Fredrik dålig och igår morse hade han 38 i feber. Men det försvann med lite Ipren. Så idag mår vi hyffsat bra allihopa. Den som haft det jobbigast under dessa dagar är nog Rocky som inte alls fått samma motion i form av promenader som han brukar. Men idag ska vi försöka ge oss ut lite. Vill bygga en snögubbe med. Det var längesen…kanske en snölykta med. Fast mest av allt vill jag ha frisk luft. Och vem vet, kanske se någon människa.

Det har varit lite jobbigt att vara isolerad hela veckan i stort sett. Men vi ville ju liksom inte riskera att smitta någon. Så vi har väntat 48 timmar när vi haft symtom. Så nu är vi ingen smittohärd längre:-D Men vi fick ställa in massor med planer veckan som var. Kalas, Övernattningar, Biobesök, träffa Fredriks syster och hennes familj m.m Men sjukdomar dyker ju liksom bara upp så det är ju inget vi kan påverka direkt.

Hur ska ni spendera er Söndag??

Angelica

image

Det där med att fota Siri med Blixt är till synes ingen hit..hon blir/ser galen ut på varenda kort;-) Dags att klippa luggen med ser jag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *