I går åt Siri sista gången vid 22 tror jag, sen somna hon som vanligt bredvid mig i soffan. Vid 23.30 väckte jag Fredrik(som även han, sov bredvid mig i soffan) så gick hela familjen upp, ibland vaknar smulan då och vill ha mat, men inte igår. Utan kl 07.10 vaknar hon första och enda gången denna natt/ morgon. Helt sjukt bra har hon sovit i natt. Vi är som sagt äckligt bortskämda med att få sova!! Håller tummarna för att det håller i sig, för det är riktigt skönt vill jag lova.

Idag är det Onsdag, Fredrik är ledig och ska ha lite kvalitetstid med Smulan. Jag har ambitionen att städa så mycket jag bara kan. Det är faktiskt ganska gött att städa ordentligt. På veckorna när Fredrik jobbar, hinner jag inte så där värst mycket..skulle kanske hinna…men jag tycker om att mysa med skruttan med..och då kommer städningen långt ned pp listan över viktiga saker. …men nu så ska jag ta mig upp ur sängen och börja storstädningen:-D

Får även tvätta om lite av kläderna jag vikt iordning och tvättade igår…då Rocky valde bort sin hundsäng och ville ha nytvättat istället. Det såg så roligt ut när han låg som en liten korv där i Ikeapåsen, att jag inte ens hade hjärta att bli arg på han. Haha

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *