Onsdagar=Fredriks lediga dag.

I går somnade Siri vid 21.30/22 som vanligt, men gissa hur länge hon sov innan hon ville ha mat??? Kl 07.10 i morse. Vi sov alltså hela natten. Vilket vi egentligen brukar göra i vanliga fall med eftersom hon brukar sova mellan 22-05. Men de där extra två timmarna vae väääldigt sköna att få sova. Och dessutom kände jag inte för att somna om heller även om skruttan somnade igen. Vi låg kvar i sängen till lite över 8. Då gick vi upp och käkade frukost. Sen hade Fredrik hand om Siri medans jag hade en rensar/städar/ommöbleringsdag. Och det var faktiskt riktigt skönt att kunna städa och fixa. Och dessutom är det ju såklart roligt för Fredrik att få spendera extra mycket tid med vår lilla älskling. Jag passade dock på att mysa lite extra med henne då och då.

Jag började på nerevåningen, och köket, badrummet, hallen och gästrummet gick fort…men så fick jag en idé om att göra en mysigare sovhörna till Rocky…under trappan tyckte jag. Men där stod en sideboar. Så vi bytte helt enkelt plats på det hela,, får erkänna att det blev riktigt bra. Ska bara fixa iordning på sideboarden någon dag…får bli ett senare projekt helt enkelt. Men Rockys sovhörna under trappan blev bra.

När jag var hyffsat klar på nerevåningen knackade det på dörren, och gissa vilka som kon och hälsade på, jo bästa Svärmor Linda och sötnöten Stella..Fredrik fick hålla dem sällskap och jag hoppade ur pyjamasen och in i duschen. Men måste erkänna att det är roligt med oväntat besök i mellanåt<3

Sen började jag städa övervåningen, och började med Siris rum. Har rensat bort en hel del kläder som blivit försmå. Dem var liksom pösiga för bara några veckor sedan. Fredrik, Rocky och Siri höll mig sällskap. När jag satt där mitt i klädhögen knackade det på dörren, då kom oväntat besök nr 2, Jessica, Felix& Melwin:-)  Cornelia var hos en kompis. Felix ville såklart hålla kusin Siri, och när hon satt hos honom började hon le, hon tycker om sina kusiner. Melwin växer så det knakar men snart tror jag Siri är ikapp;-)  Efter besök nr 2 fortsatte jag med städningen, och blev faktiskt klar ganska så snabbt. Ska bli härligt att gå och lägga sig i en renbäddad säng:-) Men är det bara jag som tycker att det är pest och pina att bädda sängen…?? Blir tokig när man ska trä i täcket i påslakarnet!!

Sitter och kikar på Roomservice med ett öga..känner att jag är lite småtrött faktiskt, blir nog inte alls svårt att somna sen…eller varför inte nu i soffan…kan ju vila ögonen lite..bara lite..ZzZZzzzZzzzz

image
image
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *