I förrgår var vi på dopsamtal. Och vad vi kom fram till vet jag inte riktigt. Vi hade bara en psalm som vi ville ha med. Och två låtar. Och en dikt som min systerdotter gärna får läsa. Är tyvär inte så kyrklig av mig, så då blir det lite svårt. Siri &Kusinen Jack ska ha dop ihop. Det skiljer bara 8 veckor på dem, så det var ju smidigt att slå samman dopen.

När vi började fundera på dop, så funderade vi även på vilka vi ska bjuda. Tänkte först bjudit några av mina närmsta vänner också, men nu när vi slagit ihop dopen, så kommer vi upp i ca 50 personer med bara släkt och familjer. Vilket ju redan är ganska många. Man måste ju få plats någonstans med.

Nu är i alla fall inbjudningarna utskickade(Lena fixade dem)..

Sen kom vi till det där med namn, och från första sekund var det solklart att Det var en liten Siri vi fått. Och att hon skulle få efternamnet Lidén var självklart, Johansson kändes inte direkt som ett alternativ ( ursäkta alla Johansson, men jag vill nog hellre heta Lidén någon gång i framtiden med.)

Förnamn, Check, Efternamn, Check…men vad ska hon heta i mellannamn då??? Vi funderade och letade lite bland släktnamn, men vi hittade inget speciellt som vi fastnade för. Så då kikade vi på de namnlistor vi skrivit på i nio månader…och där fanns det en hel del, men det var bara ett som vi båda tyckte passade, och det var Ofelia. Så det är nu inskrivet på pappret som ska till skatteverket.

Och Smulans initialer blir då S.O.L, vilket vi tyckte var lite extra roligt. Hon är ju vår fina lilla sol.. Som vi älskar så himla mycket<3 

–Angelica–

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *