..ja det har verkligen varit en härlig helg. I fredags på förmiddagen kom min systerson Felix hit, och vi spelade lite spel och medans jag bakade bullar spelade han xbox. När bullarna var klara fikade vi upp några såklart.

Sen när Fredrik kom hem åkte vi och handlade lite godis till kvällen. Sen fick vi inte så mycket mer gjort..än soffmys. Jag gick och la mig först medans Fredrik och Felix spelade en stund till. (närmare bestämt till 20 över 12!!)

På Lördagen jobbade Fredrik så han och Felix vaknade sammtidigt..men jag fick slumra någon timma till..så skönt. Sen fixade jag frukost och Tills Fredrik kom hem tog vi det mest lugnt och spelade. En skön lugn start på Lördagen helt enkelt. På eftermiddagen fixade vi i trädgården, Fredrik började klippa gräset, Felix fick lära sig hur trimmern fungerade och jag räffsade det klippta gräset. Sen bytte vi lite och jag kan stolt säga att jag faktiskt klippte mer än halva gräsmattan, det är ju faktiskt ganska roligt att klippa gräs. Senare i sommar kommer vi dock att installera en robotgräsklippare från Ambrogio, och det är ju ganska härligt att man kan sitta i en solstol sammtidigt som gräset blir klippt.
Felix var så himla stolt när han gick och trimmade, och vi är imponerade av hur snabbt han lär sig. Senare på eftermiddagen fixade vi iordning oss och packade in oss i bilen och åkte till Brandstorp där vi käkade god mat och njöt av trevligt sällskap. Sent blev det dock och Felix skjutsade vi inte hem förens kl 22. Oj oj vad tiden gick fort!

Idag blev det sovmorgon för min del, Fredrik hoppade upp vid 7 tiden och började spela Diablo. Så han tyckte nog mest att det var skönt att jag sov en stund extra. Sen fick vi inte mycket gjort, tänkte vi skulle gått tipspromenaden på Berget, men jag hade extra ont av folossning idag..misstänker att det har att göra med trädgårsslitet i går. Så det blev en slappdag idag, vi har njutit av lugnet i trädgården och suttit i solen lite. Jag satt med min nya AlltiHemmet och Fredrik med den bärbara datorn. Nu kom vi precis hem efter att ha hämtat ut mitt paket från CDON.com, som innehöll The Hunger Games triologin på engelska..så nu ska jag hugga in i första boken med god aptit.

MÅSTE SÄGA HIPP HIPP HUUURRRAAA TILL FINASTE CORNELIA SOM FYLLER ÅR IDAG MED. På fredag kommer vi fullastade med paket och firar dig gumman<3  Puss från Moster&C/O

Hoppas ni har haft en härlig helg i det underbara vädrer!
–Angelica–

image
image
image
image
image
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *