…började dagen med att städa iordning lite här hemma och hoppade sen in i duschen. Vid 10 tiden kom Felix hit och han ska stanna här tills i morgon kväll:-)

Jag tog tag i babygaderoben idag(läs;2 fulla backar med babykläder) och har nu tvättat igenom allt. Anledningen till att jag inte gjort det tidigare är att vårt tvätt och sköljmedel nog inte är så värst barnvänligt, men sist vi handlade så blev det Sensitive och doftfritt, så det kändes mer bebisanpassat. Känns skönt när kläderna är tvättade, då kan jag snart även börja packa BB väskan lite. Nappar m.m ska kokas först med, och sängkläder och det till vagnen är kvar att tvätta.

Förut så svängde Julia, Ann och Anton förbi en sväng för att lämna en beställning m.m och sedan stannade Anton kvar här medans Julia och Ann handlade. Så Felix fick en spelkompis en liten stund. Nu på em. Har jag precis blivit klar med ett Bullbak, blev stora bullar idag med..men inte riktigt lika stora som sist, så istället blev det några fler och mindre. Jag börjar lära mig;-)  Så nu ska väll hälften käkas upp i vanlig ordning och den andra halvan ska jag frysa in.

Nu har jag sjunkit ned i soffan med den nya AlltiHemmet tidningen, och Felix spelar tvspel. Ikväll får vi nog allt grilla lite för vädret blev ju riktigt fint nu. Hoppas det håller i sig!

Hur spenderar ni er Fredag??

image
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *