Hjälp vad veckorna går fort nu. Eller det har det gjort hela tiden tycker jag. Sista veckorna kanske kommer släpa sig fram, och om vi går över tiden så lär nog dagarna kännas som år, men ärligt talat så har jag inte haft en endaste tråkig dag det sista, jag har haft en del dagar då jag antingen har haft så ont i fogarna, eller varit så trött att jag slappat bort hela dagen i soffan. Men för det mesta får jag i alla fall ganska mycket gjort på dagarna, kan rekommendera alla som går hemma att skriva ’att göra listor’ så otroligt skönt att ha koll på saker och ting, och dag för dag minskar listan, den fylls visserligen på dagligen också men ändå.

Igår spenderade vi förmiddagen i Skövde, det blev ett väldigt fint skoställ från Chilli, hade tänkt köpa på rusta i samma serie som hatthyllan och krokarna, men när vi hittade detta på Chilli fastnade vi helt klart mer för det. 50,- dyrare, men det var det värt! Sen kikade vi på Rusta och ÖB, och när vi var nöjda där så åkte vi till Elins Esplanad, där ett besök på Cubus var givet…oj vilka härliga sommarplagg dem har fått in! Det blev så att jag köpte hela Cornelias present där, och Fredrik köpte ett par shorts och ett linne. Till mig blev det ingenting, och tur var väll det, då min garderob redan nu är överfull(trots första gallringen)

Ett besök på Clas Ohlson blev det med, och där hittade jag faktiskt mammas morsdagspresent(hör och häpna) vill nog med ha en sådan(säger inte vad det är ifall hon kikar in här innan Lördag) På Esplanaden hittade vi även presenten till Mamma/ Svärmor Linda. Så någon tur in till stan behövdes inte.

Efter att ha köpt Rockys mat och ätit på McDonalds åkte vi hemåt. Svängde förbi ÅVC och lämnade av en säck med kläder som inte används längre i Myrornas Kontainer.

Vidare till Lidéns där vi under skövdeturen lämnat av Rocky (skulle aldrig våga lämna en hund i bilen nu på våren och sommaren! Inte humant, hur kort tid det än kan tänkas vara) Men Rocky var inte kvar på Lidéns, utan han hade haft sån tur att han fick följa med in i trädgårn’ där Linda & Stella var. Så där landade även vi en stund i gräset, och åt glass och Jordgubbar…sommarkänslor på hög nivå vill jag lova. Vi passade på att busa lite med Stella också..hon är så härlig och..spontan. Haha sprang runt i trädgården och sjöng Låtar från Astrid Lindgren filmer. Haha

Sen åkte vi hem, monterade skostället som var djävulens påfund misstänker jag. Fy satan vad svårt det var, när man skulle fästa sista pinnen, jag då rasade alla andra femtielva pinnar dän. Den där pulserande venen i pannan gav sig till känna på både mig och Fredrik. Men när vi lyckades få ihop helve….ehum skostället, jag då kändes det som en enorm seger, vi pratar hurrarop, segergester och high fives!!

Eftermiddagen spenderades i trädgården i det underbara vädret..att solen kan göra att man blir så överlycklig?!

På kvällen städade och rensade vi i våra garderober, min är betydligt större än Fredriks vill jag lova, så jag hann inte riktigt klart, men får väll ta tag i det i helgen eller så.
Vid 22 tiden kom jag på att jag.glömt göra Citronpajen jag ska bjuda på idag…attans, så den slängde jag ihoo snabbare än kvikt och blev klar precis tills dess att BigBrother började. Effektivt arbete kallas det!

Idag kommer min Systeryster och hennes underbara dotter Wilma hit och dem ska vara här ända tills i morgon, härligt att träffas lite. Vid 14 tiden går vi till Fritids och hämtar upp Cornelia, och vid 16 tiden kommer även mamma hit, och då fikar vi lite tänkte jag…citronpaj…mums!!

Ikväll har jag träff med pysselgruppen, och vi ska denna gång vara på Lidéns så dit tänker jag tvinga med Susanne och Wilmis med. Medans vi är där och har roligt kommer Fredrik stå vid grillen och fixa mat…mmmm..blir nog en härlig dag idag med!!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *