Vi började dagen med ett besök på Socialkontoret, där vi skrev på en massa papper. Då jag och Fredrik inte är gifta så räknas Fredrik dels inte som pappa till vårt barn, och inte heller har vi då gemensam vårdnad enligt lagen. Detta låter såklart helt sjukt, men sådan är lagen. Så vi ville skriva dessa papper innan barnet är fött. Om vi nu tänker oss det värsta, att det skulle ske något med mig och/eller barnet under förlossningen, så har Fredrik egentligen inget att säga till om,(om vi inte hade skrivit dessa papper) han kan i vissa fall inte heller bli tillfrågad eller ta några beslut gällande mig eller barnet. Så vi valde att skriva på faderskaps-, och gemensam vårdnadspapper idag. Känns tryggt.

Sedan landade vi på Lidéns där vi handlade lite blommor till våra krukor på baksidan och vid entrén. Fredrik planterade sedan dem och det blev riktigt fint. Nu hoppas vi bara inte att det fryser på nätterna längre för då kanske blommorna stryker med. Det är så härligt varje år att göra det lite sommarfint. Förra året var ju vår första sommar med egen trädgård och det var ju helt underbart på alla sätt och vis, dock mådde inte vårt päronträd särskilt bra och inte heller äppelträdet, men efter att vi beskar dem i höstas så har vi nu två finfina träd som blommar för fullt. Förra året hade vi inte en endaste liten blomma på något av dem och därmed inte heller någon frukt att skörda. Så nu håller vi tummarna för att det i alla fall kan bli en och annan frukt på något av träden i alla fall.

På eftermiddagen idag åkte vi och hämtade maten på Julius och handlade det sista, sedan åkte vi (jag, Fredrik, Linda och Karin) till VinContoret och förberedde inför kvällen. Och det blev riktigt bra. Maten var jättegod och sällskapet var det verkligen inget fel på heller. Även lille Jack var med, så söter, han har hunnit bli hela 2 veckor! Det blev mycket prat och skratt och god mat, men jag valde att åka hem lite tidigare då Pappa körde med Rocky ned till mig då han skulle vidare till jobbet. Så nu sitter jag hemma i tvsoffan och tittar med ett öga på Glee och det andra ögat på skärmen. Rocky har stensomnat i sin bädd Fredrik är kvar på VinContoret och jag känner på mig att det kommer bli en sen kväll för hans del…haha tur det är ledigt i morgon;)

Ne nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och snart somnar jag säkert i vanlig ordning, orkar jag så kanske jag tar med Rocky och möter Fredrik när han är på väg hem…men tror jag hinner somna innan det.

Hoppas nu har en finfin kväll allihopa!

–Angelica–

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *