..jag misstänker att ingen har missat att Diablo släpptes i natt, alltså den 15..haha..vem försöker jag lura, jag hade inte haft en aning om inte min käre sambo hade tjatat om detta i några veckor nu.

Så igår så satt han och inväntade kl 00;00,  jag hade dock förvarnat honom om att det säkert skulle bli ett totalstopp när alla väll loggade på och skulle börja spela, misstänker att det var några stycken som satt bänkade vid sina datorer och försökte börja spela 00;01..

Och mycket riktigt när kl slog tolv, så gick det inte att spela..vill inte säga det men I TOLD YOU SO!! Haha
Men för att kompensera att han inte kunde spela igår gick han upp 5:45 i morse i stället. Jaja han får väll hållas..;-)  Jag somnade om i alla fall.

På dagens agenda står besök på Mvc, baka bullar, och sedan Föräldragruppen i em. En fullspäckad dag idag med andra ord. Kan ju vara bra med tanke på att gårdagen inte gick i många knop för att jag var helt orkeslös, men jag börjar lära mig att unna mig sådana dagar, Skönt.

–Angelica–

1 comment on “Spelnördens återkomst..”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29