Vi började dagen med en fruktdrink, gott och faktiskt ganska mättande. Sedan åkte vi upp till Berget och gick tipspromenaden…och vi kan väll säga så här..jag fick nog max 1 rätt!! Svåra frågor! Eller så är det jag som inte är det minsta allmänbildad?!
Men det var i alla fall skönt (efteråt!!) att ha gått den promenaden och Jag och Rocky delade nog på trötthets/flåspriset. Efter promenaden åkte vi till Lidéns där jag ficj inspiration att äntligen göra en vårig och sommrig dörrkrans, och kan erkänna att det känns riktigt lyxigt att kunna spendera tid där helt ensam..nästan ensam i alla fall. Jag kom till och med överens med limpistolen. Vi passade även på att kika in på Sol-Lidén eftersom det nya köket börjar komma på plats, och gudomligt fint var det!! Mitt absoluta favoritkök (Koster) och bänkarna heter ’drivved’ behöver jag säga mer. Jag är såld!! Efter att ha dregglat lite väl länge i köket åkte vi till Rossies och köpte glass, jag gjorde ett STORT misstag, jag tog 2 Kulor!! Så efter att ha ätit närmare en liter(kändes det som) glass så åkte vi hem och jag somnade i soffan..det där med en eftermiddagslur är bra underskattat..idag vaknade jag dock till liv efter drygt en timma så jag sov inte bort hela em i allafall.

Nu har jag hängt dörrkransen på plats och det blev görfint! Dessutom har vi monterat upp ett litet smultronland på altanen, anledningen till att det inte hamnade på golvnivå är bla. Att vi inte vill ha extra gödning(aka Rockys special) i det vi vill kunna äta, och för att Rocky inte heller ska kunna käka upp smultronen innan oss. Så nu längtar vi bara efter att det ska börja blomma och bli smultronväder.

För övrigt ska vi även sätta potatis, så vi kanske kan få till ett kok i alla fall, dessa äckelpotatisar ligger just nu i vårt köksfönster och gottar sig..ingen favorit för min del, men ja jag får väll stå ut ett par dagar till.

Hur har ni spenderat helgen?!
–Angelica–

image
image
image
image
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *