Efter gårdagens städmaraton och två besök på Åvc, så blev det en helt annan dag idag. Vi började dagen med att gå till bowlinghallen och kikade på Felix som spelade km, han var görduktig! Så det var en finfin start på dagen. Sedan skyndade jag och Fredrik fram till Ica å handlade lite snabbt. Sen hem och åt väldigt snabbt! För vid lite över 13 kom mamma och hämtade upp mig och lämnade Felix här hos Fredrik. Vi fortsatte sedan till Sagateatern där Cornelia hade dansuppvisnig. Så himla duktiga var dem allihopa. Drygt 2,5 timma senare landade jag återigen hemma och intog direkt soffan där jag efter en liten stund somnade riktigt gott. Vaknade inte förens vid 20 tiden igen, då fixade vi tacos och sen var det filmtajm. Så det blev en fullspäckad dag, men tur man kan unna sig en powernap emellanåt;-) Nu är jag dock väldigt pigg och kommer nog inte somna än på väldigt länge..nackdelen med att sova x antal timmar på em. Fredrik däremot som inte powernappade ligger just nu i soffan och snarkar som …ja jag vet inte vad han låter som faktiskt!! Helt galet högt snarkar han i alla fall..

Igår så rev vi ju ut en gammal bänk här hemma och det blev faktiskt ganska bra under trappan nu. Mer utrymme och inget ställe som bara kan samla damm och skräp! Det gillar jag skarpt! Så vad tycker ni?!(se bild)

I morgon tänkte vi börja dagen med att gå tipspromenad på Berget, Fredrik har gått den några gånger men jag har då antingen jobbat eller så har vi helt enkelt missat den, så i morgon ska vi nu äntligen gå den ihop..det bästa är ju att även Rocky är välkommen! Nu hoppas jag bara att vädret är bra för ärligt talat tror jag inte att mina regnbyxor passar för tillfället..men jag har ju gummistövlar i alla fall!

–Angelica–

image

1 comment on “Lördagsnöjen”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29