…vilken härlig dag det var igår, eller rättare sagt vädret var härligt! Jag mådde inget vidare och var trött mest hela dagen, så jag orkade knappt resa mig från soffan, tyvärr ser många av mina lediga dagar ut så just nu, men det kommer bli bättre, speciellt nu när man kan börja sitta ute lite med och njuta av solens strålar.

En liten promenad hanns det med igår så Rocky fick göra sitt. Sen sprang han runt i trädgården medans jag nöjde mig med att sitta på en stol och läsa lite ute. Vi har fått låna boken ’Jag/du ska bli pappa’ och även fast den är riktad till Fredrik mest, så läser jag lite i den med, görrolig bok och inte alls sådär jobbigt seriös som många andra böcker verkar vara..

På tal om något helt annat, finns det något godare än jordgubbar med mjölk och grädde?? Såklart är de jordgubbar som man plockar själv på sommaren godare än dem man köper i butik så här års, men så tokigt smakade dem ändå inte tyckte jag så det blev mitt mellanmål igår;-)

Fint fodral jag har på mitt busskort va? Jag lånade ut mitt busskort till min syster förra veckan och när dem hade varit på resecentrum hade dem sett att dem sålde korthållare som var betydligt roligare än dem vanliga blå..så Felix fick välja ut ett han tyckte att jag skulle ha och då blev det ett rött med Hello Kitty, gulligt:-)  Tack så mycket<3

Dagen idag spenderar jag på jobbet, massor med vårnyheter har det kommit så kika in ofta på Cubus så du inte missar något.

Ha en härlig dag.
Kram A

image
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *