Jag har haft härligt väder på min ledighet, så skönt när solen tittar fram. Vårkänslorna kommer fram direkt.

Jag har haft långledigt i 4 dagar, vilket känns som välbehövligt, jag har städat endel och tagit det lugnt resten, lite promenader med Rocky har det blivit med såklart.

I går den 25/2 Fyllde vår älskade Rocky (Vitterklippens Rocky) 5 år! Och i början av maj har vi haft Rocky i 5 år..helt otroligt. Och tänk vad mycket som har hänt på dem åren.

När Rocky kom till oss hade vi bott i vår lägenhet i något år tror jag, vi trivdes välldigt bra, dock var det lite småjobbigt med en valp på 3:e våningen, speciellt i rumsrensträningen, men å andra sidan fick vi mycket motion. Ett annat problem vi märkte av var att han inte kunde vara själv hemma, han hade enorm separationsångest från början. Så han fick hänga med överallt (tom. Tvättstugan) så först var jag fullpackad med Ikeasäckar med tvätt, sen fick Rocky sitta/ligga överst i en av påsarna, vilket han stormtrivdes med, så fick han hänga med helt enkelt. Men så mycket härliga minnen som vi har fått efter att Rocky kommit till oss gör allt värt det:-) 

Vi har även på de senaste 5 åren hunnit byta jobb båda två, vilket visade sig vara riktigt bra då båda nu har fasta anställningar, vi har köpt parhus, vi har flyttat in och vi väntar nu vårt 1:a barn. När jag tänker tillbaka på de senaste 5 åren minns jag inte allt det negativa för det possitiva lyser starkare i minnet.

Detta året kommer innebära stora förändringar för oss, och Rocky med så klart, i slutet av Juni kommer vi ju hem med vår lilla bebis, och Rocky blir storebror. Han kommer klara uppgiften lysande. Dessutom får han ju känna av bebisen redan nu eftersom han gärna ligger nära mig och.min mage.

Vi firade Rocky igår genom att ta med han till Skövde, där han fick följa med in på Zoo butiken och prova ut en ny sele. Det blev en röd med reflex så han syns ordentligt. Vi ville haft en svart då Rocky är röd i färgen, men då den storleken ham behövde i svart var slut så blev det en röd(var antingen det, eller neonrosa,neonorange eller neongul…inte så svårt val med andra ord)Och så fick han lite tuggodis. Sen när vi kom hem så kom mamma å pappa hit och firade rocky dem med, han fick tugg/dragleksak vilket var görbra för han har inga fräsha sådana kvar. Sen fick han hundgodis och hans nya favoritben, vitt ben inlindad med kycklingbacon typ. Han slukade ett helt ben på direkten. Och det var längesedan han gjorde det:-)

Idag ska vi skjutsa ut Rocky till Källefall så han får springa runt i spårlinan, medans vi åker på kalas. Det har varit många kalas de senaste helgerna, denna gång är det Fredriks bror Niklas som fyllt år:-)

Ne nu ska jag klä mig lite varmare och börja putsa fönster…får verkligen passa på nu när det är plussgrader och sol ute:-)

Ha en härlig dag i solen allihopa<3

image
image
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *