Jag kan liksom inte förstå att vår underbare Algot redan är 3 år.

Jag minns den där dagen 6 April 2016. Den dag vi längtat så ofantligt efter var äntligen här. Och på morgonen efter en natt på förlossningen med lugnt värkarbete drog förlossningen äntligen igång. Det gick fort och jag var så mycket mer medveten denna gång. Jag vågade vara medveten, jag visste att när jag kände för att ge upp så var det så nära, då var vi nära till att få träffa vår lille bebis. Två veckor över tiden och då var vi helt plötsligt bara sekunder från att äntligen få hålla honom.

Älskade Lillebror, om du visste vad vi längtat efter dig! Förlossningen kunde slutat så illa om vi inte fått den proffsiga hjälp vi fick. Vi hann inte ens bli oroliga när dina hjärtljud försvann och dem såg att du hade navelsträngen runt halsen. Med rätt coatching löste det sig. När du var drygt 1 dygn gammal var det dags för nästa orosmoment, blåsljud på hjärtat. Men även det fixade du galant och ditt hjärta blev friskt.

Första månaderna var du inte alls nöjd med livet utanför magen, jag tror du trivdes för bra där inne och hade nog gärna legat kvar ett tag till. Men allt eftersom månaderna gick började du bli mer och mer och tillfreds. Vi hade bara en liten gråtig start.

Du var så självklar i familjen, det var dig vi väntat på.

Vi hoppar fram till 2019 och du fyller 3 år idag!!! Du är en kille med mycket känslor, tankar, idéer, skratt och påhitt. Du kommer alltid och myser, du har aldrig långt till en puss eller kram. Du berättar jämnt hur mycket du älskar oss. (du räknar inte upp Rocky, men han får mer kärlek av oss andra, av någon anledning valde du att bli kattmänniska😂)

Att spendera dagarna med dig och din storasyster är för det mesta så enkelt och härligt. Självklart blir det fight ibland men det hör livet till.

Sista året har det hänt så mycket, du pratar fantastiskt bra, och snappar upp allt…likaså svordomar…tyvärr! kanske får bli mitt löfte att sluta svära. Du slutade från en dag till en annan med napp och har efter det knappt pratat om dem. Vi jobbar med att bli blöjfri, men var sak har sin tid och vi stressar inte. När det var dags för oss att förbereda inför foto/visning tog vi bort onödiga möbler…bland annat din säng, du sover ändå aldrig i den. Nix…mellan mamma och pappa måste du ligga för då sover du som bäst. Du vill ha så mycket närhet…men täcke vill du absolut inte ha på dig.

Du är sällan blyg utan hälsar glatt på alla vi träffar. Men du vill gärna vara hos oss, där är du som tryggast.

Du tar dig an nya utmaningar dagligen och ser upp till Siri så mycket att du konstant härmar henne. ”Titta va jag kan Siiiijiiii!!!” Hör vi konstant här hemma.

Du älskar Liseberg för där kan man hitta på så mycket roliga och tokiga saker.

Du älskar att leka med bilar! Fordon är din grej och du vet bra mycket mer än din mamma i frågan kan jag erkänna.

Tänk att du är 3 år Älskling! Grattis på din dag! Vi Älskar Dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *