En av mina absoluta favoritdagar på hela året. Dagen innan julafton, dagen som är så värdefull att vara ledig. Dagen jag vill spendera med min lilla familj. Den dagen är äntligen här.

Vi har gått runt här hemma i myskläder hela dagen och pysslat lite, kikat på tv, jag har städat en del och nu kollar barnen på Nicke Nyfiken medans jag uppdaterar här och tar en städpaus.

Listan från igår fortsätter att betas av.

Städningen är pågående, förberedandet av julkläder gör jag när jag viker in tvätten.

Vi hade en trött, krasslig men ändå mysig dag igår. Vi fick ställa in spelkvällen med min lillebror och hans Emma. Men det var nig tur då jag var galet trött och hängig. Idag har det gått bättre. Men gårdagen blev mysig ändå får jag säga. Siri och Algot fick ha JulSpa. Algots spa var dock något kortare då han bestämde sig för att kissa i badet. Haha så typiskt. Men Siri fick nytt vatten och ny badbomb så hon njöt betydligt längre av julbadet. En mysig stund. Badbomberna var från Nissan och jag köpte en enhörningsmask, den fick hon dock knappt använda, men 10 sekunder var den på och hon såg hur den såg ut vilket var det roliga. Sen tog jag över den som nog inte har riktigt lika känslig hy.

✨✨✨

Om sisådär 2-3 timmar kommer Vår Älskling hem och då är det äntligen dags för julklappsöppning här hemma. Barnen längtar och väntar, smyger fram till paketen och tittar och läser. Den där pirriga känslan mins jag så väl.

Hoppas ni får en fin Jul❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *