Känner ni hur härligt det låter? Jag kan knappt tro att det är sant.

Idag klockan 16 loggade jag ut och for hem till mina barn. Hämtade matkassar från Ica och sen landade vi hemma. Så ljuvligt.

Morgondagen ska spenderas med pyssel, mys, städ och julförberedelser. Paketen ska läggas under granen. Så skönt att klapparna är inhandlade och klara…endast två presentkort som saknas.

I morgondagens påse ligger en lapp där det står | J u l S p a| samt en enhörningsmask. Siri ska få testa den, i kanske någon minut mest för skoj skull. Algot misstänker jag kommer tycka om presenten som gömmer sig under snön hos Nissan. Det är nämligen massor med badbomber. I morgon kommer de även få ett uppdrag från Nissan ty hennes släde behöver målas.

Snön brukar bli uppskattad, denna gången blandade jag ut den vita snön med skimrande flingor.

Självklart har jag en lista för morgondagen.

Vi får se hur många punkter vi lyckas pricka av. Fredrik jobbar 8-16, men jag tänkte hinna med så mycket som möjligt innan han kommer hem så vi kan ha en lugn kväll tillsammans. Min lillebror och Emma kommer eventuellt på lite spelkväll. Tänk att dem snart har sin bebis här. Bf+12 tror jag det är idag(eller igår när i lägget påbörjades) spännande!! Algot föddes på Bf+13. Siri på Bf+1. Det är så olika det där. Men längtar gör både dem och vi andra.

Nu är klockan strax 3 mitt i natten och jag ska njuta av att slippa ställa klockan på 5.30. Imorgon väljer barnen hur länge vi ska sova. U n d e r b a r t ! (Speciellt när man som vi har morgontrötta barn..lyx!)

Sov gott allihopa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *