Tänk att jag ska fira min femte morsdag. För snart 6 år sedan föddes vår dotter Siri. Vi hade ingen aning om att det var en liten tjej i magen. Det blev en stor överraskning. Våra liv förändrades och jag kände att livet som mamma passade mig alldeles utmärkt. För lite mer än två år sedan föddes vår son Algot, och att det var just en lillebror var vi förberedda på, men att det skulle vara världens sötaste lillebror, ja det visste vi ju inte innan😉 Att vara mamma till två är utmanande men så himla mysigt samtidigt. Att få så mycket kärlek tillbaka från två små barn är otroligt härligt. Skulle jag få bestämma så hade jag mer än gärna varit hemma-mamma till dem. Jag vet att det är många som känner helt tvärt om och självklart älskar man inte sitt barn mindre för det.

Jag älskar att vara mamma! Och därför firar vi morsdag. Dessutom har jag och Fredrik världens bästa mammor som tagit hand om oss under uppväxten och nu med.

Vi har båda mammor med hjärtan av guld. Dem har ju lagt grunden till allt för oss. Det är tack vare dem som vi nu kan vara just precis så här själva som föräldrar. Så stort T A C K till våra fantastiska M A M M O R.

Så passa på att fira, uppskatta och hylla era egna mammor extra mycket just denna morsdag och alla andra dagar hela året.

❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *