Jag måste bara börja med att berätta en rolig grej som jag skrattat gott åt. Hade en kund som jag hjälpte på underklädesavdelningen. Han skulle överraska sin fru på deras bröllopsdag..dem firade 13 årig bröllopsdag dvs Spetsbröllop och då ville han uppvakta med något i just spets. Vilket jag sa att det var ju väldigt fint tänkt. Vi småpratade lite och kom in på att vi firar treårig bröllopsdag snart. ”Aha…vad är treårig nu igen?” frågade han.

Jag svarar att jag faktiskt inte kollat upp just detta. Varpå kunden sa snabbt ge mig en sekund..så googlade han fram vad treårig bröllopsdag var. Han kollar upp och säger ”Ja ni firar snart Läderbröllop ni” Det gapskrattet efter kom från oss båda kan jag säga följt av att jag då sa ”ja men då tänker jag inte gå på ditt spår med present inte”

Vi skrattade allt gott åt detta länge!

Så idag firar alltså jag och Fredrik 3 årig bröllopsdag dvs läderbröllop. Tänk att det gått tre år redan…sen jag blev fru Lidén. Jag minns den där dagen så himla tydligt. Fredriks frieri på morgonen till tonerna av A Thousand Year min absoluta favorit. Timmarna där vi gjorde oss iordning. När Siri fick på sig sin ”bröllopsklänning” och sandalerna med fjärilar. När jag tog på mig min klänning och satte fast farmors vackra fjärilsbrosch. Och ringen som Fredrik friade med(och som jag fått flera år tidigare och som tillhört hans farmor)

Jag minns att jag tittade på min brudbukett och Siris minibukett och fick hålla tillbaka tårarna. Så vackra blommor. Så mycket kärlek och omtanke nedlagt av Karin. Vill även idag tacka dig Karin för våra fantastiska buketter. Du är helt outstanding!

Fredrik var så stilig i sin kostym att mitt hjärta slog volter. Hela magen bestod av fjärilar mixat med lyckorus och helt obeskrivlig kärlek.

Jag minns när vi , innan klockorna klingade högt , stod och skrattade och busade med Siri innan vi skulle kliva in i kyrkan. Nervös men samtidigt så lugn.

Tänk vilken fantastisk dag! Tänk vad tårar och tänk vad många jag fick hålla tillbaka för att inte börja fulgråta. (Som när Siri fick sin bröllopsring av farmor Linda.)

Jag minns prästens fantastiska tal som fick oss att minnas tillbaka på den där kvällen vi blev tillsammans. Jag minns också att prästen sa ”föröka er” och jag skratta för det kom så oväntat. Men vi lyssnade på hans kloka ord😉

Jag minns att vi fick mötas utanför kyrkan med ett regn av rosenblad.

Men det jag minns allra mest var att allt kändes så rätt. Och att det var så härligt att ha våra föräldrar där.

En av de lyckligaste dagarna i mitt liv.

Tänk Fredrik..i år har vi varit ihop i 18 år! Jag är lika nykär nu som då, och lika säker på att det är du och jag för alltid. Även om vi snurrar runt i vardagen på varsina håll så är det ändå alltid dig jag vill dela vardagen med. Jag älskar dig!

Idag tänker jag sväva runt på lite moln på jobbet och känna ren å skär lycka över min familj och min man.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *