Man vänjer sig väldigt snabbt vid detta väder alltså. Så lyxigt med semesterfeeling hela maj månad.

Idag spenderade vi förmiddagen med vänner i stadsparken medans Fredrik kikade på grus. När vi kom hem så låg det då tre olika typer av grus vid entrén som vi provgått med och utan skor. Viktigt det där alltså. Efter lunchen spenderade vi lite tid i trädgården innan vi lämnade barnen och hunden hos farmor i tryggt förvar medans jag och Fredrik lämnade tillbaka böcker på biblo och var på möte på Siris kommande skola. Ska bli så spännande, samtidigt som jag nog är lika pirrig som Siri. Är även lite orolig men mer om tankar inför skolstart i kommande inlägg längre fram.

Kvällen avslutades med en kvällsmat som inte alls blev som det var tänkt då vi inte vågade äta kycklingburgarna pga av att färsen verkligen stank!! Så vidrigt. Vi har nämligen Linas matkasse denna veckan vilket är lite småjobbigt då 4 av 5 recept är ”bra att göra tidigt i veckan” smart tänkt där..eller inte Linas Matkasse!

På tal om mat ska jag handla lite online från Ica nu innan klockan blir för mycket. Men vi hörs säkert snart igen.

//Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *