Veckan som varit började med en kämpig dag på jobbet följt av att jag sjukskrev mig veckan ut. Jag har nu börjat med lite kortison i kombination med Orudis, känner en viss skillnad och det går åt rätt håll. Dock får jag mina dippar, som igår kväll. Då kom värken i överkroppen tillbaka och jag fick ställa in alla måsten och vila mig piggare.

I går var jag och Algot hos Sandra & Tage en sväng och käkade lunch och pratade massor. Efter det så åkte jag och Algot till kappahl och hämtade paket, grönsakshuset och köpte jordgubbar, dollarstore och köpte det sista till kalaset och så hem. Mycket bärande och kånkande på trött Algot och vagn osv ledde till mer värk. Men nästa vecka ska jag vara tillbaka på jobbet igen. Jag är ledig måndag och jobbar tisdag, så jag siktar in mig på tisdagen helt enkelt, känns i nuläget som ett rimligt mål😊👍🏻

Idag är det Städning & förberedelser som gäller. Putsade köksfönstret förut…som balsam för själen! Finns det någon härligare känsla än när ett nyputsat fönster är helt klart?

Just nu powernapar Algot i mitt knä och jag uppdaterar här. Siri kollar babybossen på Netflix. Snart ska jag hugga in på hallen här hemma. Bort med tjocka vinterkläder och fram med vårens utegarderob.

Imorgon är det dags för kalas och vi ska äntligen fira våran 2 åring. Älskade Algot, du kommer garanterat älska kalaset! Han gillar uppmärksamhet den pojken, raka motsatsen mot storasyster😉

Hoppas ni får en fin helg med mycket sol.

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *