Jag har funderat ett tag på att skriva ett inlägg med sådant som ni kanske vet eller inte vet alla om mig. Vi får se helt enkelt hur väl ni känner mig.

  1. Jag får Svindel! Inte när jag är högt upp, utan när jag står på marken och kolla upp på något exempelvis en lyftkran, byggnad eller när jag flög drake som liten.
  2. Jag Skriver Listor på allt! Jag skriver att göra listor/ att köpa listor. Vanliga handlingslistor som då självklart är i ordning efter hur varorna kommer i butiken, men så gör väll alla?! Listor över framtida projekt osv.
  3. Jag har i princip ont dygnet runt, en mindre rolig fakta. Men det positiva är att jag lärt mig att uppskatta vardagen på ett helt annat sätt än då jag tog det förgivet innan jag blev sjuk.
  4. Tidigare (before kids) plöjde jag böcker! Jag läste alltså jämnt och det gick inte en dag utan att jag läst i en bok. Nu somnar jag efter två sidor men har börjat mer och mer att komma tillbaka till läsandet igen.
  5. Jag har ett stort kontrollbehov. Jag vill ha kontroll på allt, hör även ihop med mina listor. Jag vill ha ordning och reda, veta vart allt är hela tiden. Däremot är jag inte kontrollerande över personer vilket ju känns skönt.
  6. Älskar Citron! Citronvatten, citronpaj, citronglass osv. När jag väntade Algot var en citronlemonad det godaste i alla kategorier.
  7. Jag har aldrig haft riktiga cravings som gravid men när jag väntade Siri kunde jag äta och dricka söta drycker (ja ungefär efter v 26 för innan det kom ALLT upp) Med Algot drack jag citronlemonad, bubbelvatten och åt morötter. Allt sött gick fetbort. Synd att det inte höll i sig efteråt dock.
  8. Jag svär som mest när…jag kör bil! De flesta bilresor består av att jag genom vindrutan läxar upp alla andra på vägen, gärna med en svordom här och var… följt av att jag direkt säger till mina barn ”Så får man verkligen inte säga, det var dumt sagt av mamma” Är fortfarande helt imponerad över att Siri aldrig svär med tanke på att jag spenderat 6 år med henne. Vi får se hur det går med Algot..håller tummarna för att han inte kommer svära han heller.
  9. Jag stör ihjäl mig på när folk klagar på saker som man inte kan påverka. Såsom vädret! ”Nej nu får det bannemig räcka med snö!” Alla gånger jag läser det vill jag bara skrika DET ÄR FORTFARANDE JANUARI MÅNAD!!!!FAAAAAN! Eller på följande ” Vad händer?!?!” Så fort något negativt hänt exempelvis något brottsligt osv. ”Vad händer med Tidaholm?!” Irriterar mig ungefär lika mycket som ordet styrkekram. Vet inte varför men så är det.
  10. Jag har alltid drömt om att bli författare eller psykolog. Men var inte driven nog att plugga vidare utan började istället jobba direkt efter studenten.

Hur många punkter kände ni till? Var det något som ni absolut inte trodde innan?

Vi hörs❤️

Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *