För ca en vecka sedan fick jag för mig att där och då var det dags!! Dags att lyssna på poddar. Fredrik lyssnar typ jämnt dygnet runt helatiden..ja ni fattar. Så tänkt och gjort, jag valde Therese & Zäta..

Jag lyssnar inte i ordning och jag lyssnar lite hipp som happ. Men jag är nog fast! Det är så behagligt att lyssna på prat istället för musik som jag alltid har gjort tidigare. Jag har verkligen Alltid lyssnat på musik när jag kört bil till jobbet exempelvis. Sen väl på jobbet är det ju ljud och musik hela tiden. Så att lyssna på podd är verkligen avslappnande. Dessutom hinner jag lyssna på ett avsnitt på vägen till jobbet och ett avsnitt på vägen hem. Hur bra som helst!

Så tipsa mig gärna om era favvispoddar!!

Så tipsa på.

Natti natti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *