I morgon är vi lediga hela familjen! Det ser vi fram emot!! Jättemycket faktiskt. Vi ska besöka biblioteket och sen är det Siris gympa på kvällen. Lite städ för mig under tiden brukar det bli.

Men idag är det t i s d a g och jag ska strax göra mig redo för jobb från 14-21.30 så misstänker att jag kommer hem runt 22.30 och stupar i säng…ungefär så är planen. Vi inventerar nämligen så idag blir vi klara med det !!

Sen är jag ledig ons-fred som tur är för på fredag är Siri bjuden på kalas, tredje kalaset på barnens hus nu de sista månaderna. Och på lördag är hon bjuden på kalas på baltazar i Skövde. Spännande.

Presenterna är inköpta och ska bara slås in och Siri ska skriva korten. Det är svårt det där med barnkalas men vi har sagt 100kr vilket kanske är mycket eller lite har ingen aning, men vi har tyckte att det har känts lagom för då blir det någon lite mer ordentlig grej ändå..sen kanske inte det är hela poängen men så gör vi just nu i alla fall.

Nej nu ska jag hoppa in snabbt i duschen och hoppas på att Algot roar sig med Blaze på tvn. Fredrik fick vabba igår för Algot då han hade feber i söndags. Sen igår vart han lite hängig och åt dåligt så idag blir det inte heller något dagis. Även Siri får då vara hemma, så ja dem fick lov denna veckan kan man säga. Hoppas dock Algot är frisk resten av veckan så vi kan hitta på något. Fredrik kommer hem vid 12 så vi kan äta lunch innan jag åker mot jobbet. Vabbruari i all ära men vi har faktiskt klarat oss ca hundra gånger bättre denna månaden än i november/december😅

Ha en fin tisdag allihopa .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *