Vi läser mängder med barnböcker här hemma och minst en gång i månaden besöker vi biblioteket. Idag åkte jag och Smulan dit en stund själva. Så mysigt att bara läsa och leta böcker i lugn och ro.

16 böcker kom vi hem med, och känner jag Siri så har vi läst ut dem på några veckor. Jag hittade äntligen en bok med stora bokstäver, så nu kan Siri läsa själv. Med lite hjälp från oss såklart. Hon börjar så smått lära sig små bokstäver men dem stora behärskar hon nu, så den boken kommer bli perfekt.

Jag har börjat fundera på att skriva lite om varje barnbok vi läser. Kan liksom bli lite som veckans boktips här på bloggen och instagram. Vad tycker ni om det?

Förra året läste vi hela den här serien med böckerna om Alva. Siri älskade dem och man lärde verkligen känna både personerna och skrivsättet. Tror dock att dem riktar sig till barn 7-9 ungefär så vi var nog på dem lite förtidigt men som sagt Siri såg fram emot kvällens lässtund varje gång.

Innan vi åkte till biblo så pärlade vi lite armband. Siri fick nämligen mängder med pärlor av Annika på Lidéns. Hur många fina som helst så vi var ju såklart tvungna att testa lite idag.

Det blev ett regnbågsarmband som kusin ska få. Detta armband gjorde jag på uppdrag av Siri medans hon själv pärlade tassband till Rocky❤️ Tusen Tack Annika fö att du tänkte på Siri❤️

Nu är Fredrik med barnen på gympa och jag har städat hall och vardagsrum. Ska nog fortsätta lite till tror jag. Skönt med egentid, skönt när städet är klart!

–Angelica —

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *