Ledig dag✌🏻 Torsdagar innebär att vi ser Fredrik ungefär 40 minuter då han är hemma på lunch. Resten av dagen roar jag barnen. För efter jobbet vid 17 åker han och ett gäng till å skjuter pilbåge. Men faktiskt är torsdagarna för det mest väldigt mysiga och oplanerade.

Just precis nu sitter vi i soffan. Siri leker med lol Surprise, Algot ville kolla på ”Bäääjan å bikten qiiin” och jag passar på att blogga för första gången på ganska länge.

Strax ska jag börja med dagens lunch. Planen var Tiki Masala Kyckling….men jag tror nog faktiskt det blir stekt kyckling, kokt potatis, gräddsås och gelé istället. Kanske lite grönsaker till också, om vi har kvar i frysen vill säga. Lite mer husmanskost helt enkelt.

Januari har faktiskt fungerat finfint hittills. Jag läste någonstans om att försöka tömma frysen istället för att fylla på. En utmaning som passade perfekt i Januari faktiskt. Ekonomiskt och smidigt. Idag äter vi det sista av kycklingen från tre olika påsar. Och förra veckan gjorde jag köttfärssås av all köttfärs osv. Dessutom tömmer vi även skafferi. Vi har haft mängder med pasta! Men nu börjar det faktiskt bli ganska tomt även där.

Vi passar även på att rensa ut och få mer ordning på ställen här hemma där det varit extremt stökigt. Och det går framåt. Varje onsdag har vi åkt till Åvc/myrornas med det vi rensat ut. Skönt med en sådan rutin. Sen borde vi allt bli bättre på att sälja lite, men det får vi jobba lite på helt enkelt.

Det känns som om vi hjälps åt mer på något vis här hemma. Tidigare har det känts som om jag alltid fått ta tag i tvätt eller bett F att tvätta osv. Men nu delar vi lite mer på dem sysslorna och det är otroligt skönt! Dessutom lägger vi ifrån oss mobilerna! Det har gjort stor skillnad. Även om man liksom trodde att vi inte hade dem så mycket så inser vi nu att vi faktiskt hade det. Vilket slöseri med tid och energi egentligen. Som nu när jag faktiskt sitter med mobilen och bloggar känner jag stressen krypa på mig. Så det är dags att avsluta det här inlägget och börja med lite lunch, men först ska jag kika på bilar med Algot och hjälpa Siri klä på Lol dockorna.

Ha en fin dag allihopa❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *