Denna veckan har jag jobbat och därför inte hunnit så mycket annat. Igår åkte jag vid lite i 7, landade på ortopeden och köpte ett par skor med mina sulor i. Kanske inte dem snyggaste men sköna för just mina fötter det var dem! Från ortopeden åkte jag direkt till jobbet och stämplade in 9.15. Jag hann så otroligt mycket! Fick fram massor med nyheter på undret. Städade iordning och fyllde på precis hur mycket dom helst!

alltså jag älskar just denna avdelning! Min avdelning! Undret är helt klart roligast!

Sen byggde jag även upp en helt ny fin glassig vägg med nyinkomna pyjamas m.m

Det har verkligen kommit så himla mysiga och söta pyjamas! Alltså glass, pandor och regnbågar. Kan det bli bättre?

Jag avslutade dagen med att städa iordning hela butiken och finvika collegebordet. Men det tog jag ingen bild på.

När jag kom hem runt 21 tiden så var Algot fortfarande vaken…J I P P I (hörde ni min ironi?) men som tur var somna han efter en stund med lite krånglande hit och dit.

Idag har vi återigen varit produktiva!

Gästrummet aka katastrofrummet:

 • Rensade bakom dörren✔️
 • Flyttade chiffongen dit✔️
 • Sorterade sakerna som varit i vaggan✔️
 • Fixade iordning✔️

Under trappan

 • Rensa bort leksaker✔️
 • Ställ in vaggan där✔️
 • Skolbänken✔️

Siris rum

 • Flytta ner köket och alla kökssaker✔️
 • Rensa bort julen✔️
 • Rensa bort onödiga leksaker✔️
 • Flytta om✔️
 • Flytta in Algots säng och hylla✔️
 • Bädda rent✔️
 • Dammsug✔️

Vårt sovrum

 • Flytta ut Algots säng✔️
 • Ställ klädskåpet på rätt plats✔️
 • Flytta upp klädställningen✔️
 • Ställ byrån på plats✔️
 • Dammsug✔️

Kanske inte så roligt för er att läsa vad vi haft för oss idag, men en hel del blev det faktiskt gjort! Barnens sovrum blev helt klart. Så mysigt att Siri vill ha Algot hos sig, det var hennes idé nämligen. Vårt sovrum blev inte riktigt färdigt, när jag för en tid sedan (väääääldigt länge sedan) flyttade ut skötbordet som vi typ inte använt alls till vildingen Algot så hamnade det i vårt rum. Sen har det förvandlats till en sån där stol ni vet som man slänger sina kläder på. Skillnaden är att det ligger rena kläder på vårt skötbord som väntar på att få en plats i garderoben. Men på fredag ska jag ta tag i det och skruva ner det. Så får det vila på vinden tills vi kanske kanske vill ha bebis nr 3. Vem vet vad framtiden har att erbjuda.

bilden är tagen från dörren. På vänster sida är barnens sängar, rakt fram är blombordet som huserar böcker hos oss. På höger sida är Algots hushylla, klädskåpet och lite småförvaring.

Måste säga att det känns skönt att få lite mer lättstädat och få lite mer ordning på sina ställen. Jag har stora förhoppningar! Det där med minskad skärmtid på dagarna har varit guld! Nu blir jag nästan stressad när jag håller i mobilen mitt på dagen. Det enda jag då gör är att slänga upp en bild på mitt insta eller jobbets instagramkonto som jag har hand om @cubusskovde heter vi där.

En allmänt trist dag på så vis att vi inte kommit utanför dörren men en väldigt bra dag ur rensa och ordning å reda synpunkt.

Nu ska jag läsa Outlander bok nr 1. Jag skummade ju den rätt rejält när jag kikade på serien men nu är det vrållänge till nästa säsong så nu har jag ro att läsa den.

Natti natti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *