I går spenderade jag förmiddagen med städ och rensande här hemma. Bakskåpet fick sig en rensning…välbehövligt! Bye bye specialmjöl med Bf 2014, och strössel med Bf 2012 som gömde sig där längst upp, längst bak. Oj då…

Kvällen spenderades på ElinAwards gala. Förfest hos Paulina, dem bor så galet fint! Själva galan hölls på Ten Lanes i Skövde och det var en genommysig känsla igenom hela kvällen. Inte mindre är tre av oss var nominerade, jag i årets medieprofil för mitt arbete med instagram, Chefen Maria-Årets Stil och vår dekoratör i årets butikstyling. Även om ingen av oss vann så känns det verkligen härligt att varit nominerad.

Maten var superb, hamburgare med tillbehör. Omg den var fantastiskt god!

Jag rundade av ganska tidigt runt 23 tiden, och landade skönt hemma i soffan istället. Men en fantastisk kväll från början till slut!

önskar att jag la ner lite mer tid på min make up även på vardagarna alltså. Man känner sig verkligen extra fin!

Idag tog vi sovmorgon och kom upp strax innan 9. Efter frukost pälsade vi på oss och gick ut. Det blev en tur med bobben. En mysig stund ute helt klart. Nu i eftermiddag har jag städat och bytt gardiner och lekt lite med Siri&Algot, fast dem har faktiskt lekt mycket med varandra med vilket ju är extra välkommet när man behöver städa.

fast nu tar vi det lugnt en liten stund. Snart kommer Pappan, Farmor&Farfar hit och då blir det tacos.

Imorgon drar en ny vecka igång med en ledig måndag. Hur lyxigt som helst!

Hur var din helg?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *