Glitter glamour, trerätters osv.

Nje…inte riktigt. Jag åkte på magsjuka natten tills igår och fick ställa in två mysiga jobbdagar (total ångest över att ställa till det för alla andra bara för att jag blivit sjuk) mot att ha huvudet i en hink. Sååå 2018 kan bara bli bättre!

Kanske ska jag försöka mig på med en årsresumé i år..sist kom jag typ till juni tror jag. Är inte så bra på att slutföra sånt där.

Snart ska denna familjen hoppa i bad och dusch så vi i alla fall är rena på tolvslaget. Alltid något. Och än så länge har den andra sluppit magsjuka. Algot har dock haft vad vi tror är tredagarsfeber, och eventuellt tandsprickning så han är då ingen glad prick att hänga med han inte. Den enda som duger är jag och ja…jag är inte så pigg som sagt.

Härlig nyårsafton typ😉

Men vi har i alla fall varandra❤️(ingen klen tröst det inte😍)

Trevlig kväll önskar jag er allihopa.

Kramar från mig.

( foto från Aron Crascal på Facebook )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *