Den har anlänt! Vårt nya husdjur, den übersöta lilla mjuka katten Cuddle som inte fått sitt riktiga namn ännu. Men jag misstänker att Siri kommer ge den ett namn direkt när paketet på julafton är öppnat. Ja som ni förstår är det ju ingen riktig katt, men ack så gullig!!

Den kommer bli en perfekt julklapp till Siri!

jag var bara tvungen att testa. Är helt såld!!

MEN ni som följer mig på instagram har nog sett inlägget där jag skrev av mig om hur krånglig beställningen/beställningarna blev. För er andra så kommer här hela versionen.

Jag beställde katt nr 1 från ToysRUs i början av december. Betalade då med kort. Pengar drogs men ingen katt kom. Jag kunde följa leveransen på bring men den liksom skickades fram och tillbaka mellan Jönköping och Skövde. Kontaktade ToysRUs via chat dem skulle kolla upp vad som hänt. Jag gjorde då beställning av katt nr 2, denna gång på BR då den var 200kr billigare vilket jag såg som ett kap. Betalade även här med kort. Screenshottade ordernumret vilket var tur för något bekräftelsemail fick jag aldrig. Kontaktade då BRs kundtjänst…via Chat…fick då reda på att beställningen aldrig gått igenom pga fel kortuppgifter. Konstigt sa jag eftersom ni ju reserverat beloppet på mitt kort! Dem höll med om att det var konstigt, men att mina pengar såklart skulle släppas igen..detta var den 7/12. Fick då även höra att jag skulle behöva lägga ytterligare en beställning. Såååå katt Nr3, denna gång valde jag fakturabetalning. Dock var katten 200kr dyrare igen. Så x antal skriverier till chatten senare så fick jag reda på att jag såklart skulle få samma pris som det var dagen innan på den beställning som blev fel. Men hör och häpna katt nr 3 kom faktiskt till Statoil igår och jag hämtade den idag. Pengarna för katt nr 2 är fortfarande reserverade. Och då kanske ni undrar vad som hänt med katt nr 1? Jo, efter att ha pratat med Bring 2 gånger, så kom vi överens om att dem skulle hålla kvar mitt paket i Skövde så jag själv kunde hämta det på deras terminal. Fine. Men så fick jag ett mail om att ToysRUs kontaktat bring och att dem tyvärr inte kunnat hitta mitt paket…varpå jag återigen ringer Bring som bekräftar att jag inte kommer kunna hämta paketet hos dem utan det är returnerat till ToysRUs. Lite olika bud men jag är lika glad för det eftersom jag ändå tänkt returnera katt nr 1. Dock saknar jag mina pengar för båda dem första katterna men det ska sättas in på kortet igen har jag fått höra. Alltså vilken soppa! Men katt Nr är nu här hemma i alla fall. Gött! ÄNTLIGEN. Kan även meddela att BR och ToysRUs är typ samma företag. Dem har även samma kundservice, vilket jag märkte efter några chattillfällen, så ganska smidigt om man behöver kontakta båda företagen.

Imorgon ska det bli skönt med lite jobb igen efter några dagars ledigt följt av två dagars vab. Efter jobbet stannar jag lite extra hos Siri och Algot för dagiset har dropin fika. Imorgon ska jag lämna två små pepparkakor på dagis på morgonen. Dem längtar…ja kanske mest Siri dock.

Natti natti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *