Efter att ha mått sisådär några dagar känner jag mig nu så gott som vanligt. Lite mer ont i kroppen och väldigt trött men i övrigt ok. Imorgon ska jag lämna båda barnen på dagis för första gången och sen är jag typ själv hemma 9-14. Det kommer kännas ovanligt. 

Det har nog aldrig hänt tidigare faktiskt. Jag planerar att städa och måla naglarna. Sen ska jag ju liksom vara redo ifall dagis ringer för  det är faktiskt Algots första långdag med båda lunch och vila. Så jag kommer väll sitta hemma som på nålar misstänker jag. Men det kommer säkert gå toppen. Siri har längtat till dagis så med henne blir det nog inga bekymmer vid lämning.

På fredag jobbar jag igen och sen tar jag helg. Det är familjedag här i stan på lördag så vi tar oss nog fram dit en liten sväng tror jag😊

Nu ska jag natta barn och sen läsa Outlander. (Längtar redan till måndag) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *