I helgen jobbade jag och började redan i lördags kväll känna att rösten började låta aningens kraxig. I söndags var den inte alls bra. Men jag jobbade såklart ändå. Nu är jag inne på dag 4 och rösten är inte helt hundra idag heller. Jag kände mig febrig och allmänt låg igår så på eftermiddagen stensomnade jag i 2,5 timma. När hände det sist liksom. Fredrik är ju pappaledig även denna veckan och har inskolning med Algot  så han fick ta hand om barnen han. 

Idag är jag lite bättre men känner mig förkyld och sådär hängig som man gör när något är på gång i kroppen. Men nu är jag ledig i två dagar så det ska nog ge med sig detta. 

Tråkig start efter mammaledigheten. Jobba en vecka följt av två sjukdagar. Men inget man kan styra över. Men på fredag är det jobb igen och jag längtar. 

De kommande två dagarna hoppas jag på att må bättre så jag orkar städa lite här hemma. Det behövs kan jag säga. 

Nej nu ska jag fortsätta läsa Outlander. Ni har väll inte missat säsong 3. Första avsnittet släpptes ju igår. Så himla bra!!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *