Söndag redan! Gårdagen bjöd på en familjedag här på stan, kanske inte jättemycket leksaker men massa annat. Vi missade helt bankens piratskattjakt och det var ju lite synd. Men vi var framme en sväng på stan i alla fall. Träffade en hel del vänner och småpratade lite med dem.

Sen mellanlandade vi hemma några timmar och käkade mat innan vi åkte till Farmor&Farfar och lekte med göteborgarna:) Alltid mysigt att ses. Barnen lekte fantastiskt bra ihop igår måste jag säga. 

På kvällen kom vi hem och då var det filmmys för fulla muggar. Hela familjen stensomnade i soffan. Haha vi är nog lite trötta nu när det är lite vardag igen helt enkelt. 

Just nu är övriga av familjen iväg lite medans jag och Rocky fixar här hemma. Han grusar ner och jag städar upp. Haha. 

Imorgon väntar en ny vecka med jobb och dagis. Jag är taggad känner jag. Det har faktiskt varit skönt att komma tillbaka till jobbet och hugga tag. Just nu har jag även tagit över Cubus Skövdes instagram så in och följ vetja !!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *