Ja idag levererade våran vind verkligen! Fredrik kollade igenom Siris gamla ytterkläder och skor. Alltså hjälp vad mycket hon hade. 

Men ser ni vad många Algot kommer kunna använda också. Vi köpte väldigt neutrala skor till Siri och det är ju verkligen toppen nu för lillebrors del. Dock ska vi testa skorna och stövlarna för det mesta är strl 22 och Algot har typ 23 nu. Men vi håller tummarna för att de flesta passar. Några ska jag sälja men väntar nog till våren faktiskt eftersom det är ofodrade stövlar och sandaler mest. 

Förutom alla skor så tog vi även ned ett regnställ i marinblått och två fleecefodrade regnoveraller som verkligen var toppen när Siri var liten. Dem är svarta med grå stjärnor på så dem passar ju perfekt. Allt ligger nu i tvättmaskinen. 

Jag är faktiskt lite stolt över att ha fått sålt lite grejer. Bumbostolen+bord, Åkpåse + sittdyna samt rosa regnställ fick jag sålt i förra veckan. Skönt att grejer kommer till användning igen. Vagnen lämnade vi ju av på familjecentralen så den kom till en familj som var i stort behov av en vagn. 

I veckan ska jag försöka kolla igenom Siris gamla kläder och försöka sälja lite av det. Vet att hon hade så mycket fint. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *