Här har ni mig, ja inte en vanlig dag, en dag då jag sminkat och fixat iordning mig. Jag trivs i att känna mig fin, vem gör inte det. Men det är absolut inte varje dag som jag sminkar mig. 

Vem är då jag? För er nya läsare kan jag berätta att jag är 32 år, mamma till två och gift med mitt livs kärlek. Vi har en hund som hunnit bli 10 år redan. Vi bor i radhus med stor och härlig trädgård. Och om några år kommer vi ha köpt hus. Jag arbetar på Cubus som säljare. På fritiden älskar jag att spendera tid med familjen. Just precis nu är jag mammaledig, men på tisdag börjar jag jobba igen. Jag älskar att pyssla, Virka och inreda. Jag har två konton på instagram varav mitt öppna konto heter pyssligheter. Där delar jag med mig av pyssel och annat. 

Jag har en kronisk sjukdom som gör att mina leder och muskelfästen är inflammerade mer eller mindre hela tiden och mina dagar rent kroppsmässigt är väldigt upp och ner. Idag har det varit en väldigt bra dag med lite lite värk, fler sådana dagar tack. Men jag är ändå tacksam över hur bra jag mår nu jämfört med för 3 år sedan.

Vad framtiden har att erbjuda vet vi inte riktigt men vi planerar som sagt att flytta till hus, vårt drömhus, och kanske får vi ännu ett barn. Kanske har jag hittat jobb närmare hemmet. Vi får se helt enkelt. 

Fråga gärna om ni undrar något😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *