När jag läste tillbaka i bloggarkivet såg jag att många inlägg handlade om Siris olika utvecklingsstadier. Det var så roligt att läsa och påminnas om hur hon var som bebis och barn. Så här kommer en vanlig dag med Algot. 

✖️✖️✖️

Ca8 vaknar, leker lite och sen är det frukost som gäller. Oftast macka och lite yoghurt annars välling. 

10-12 leker myser och hittar på nya livsfarliga saker att göra. Haha han är en riktig våghals. 

12 Dags för lunch, han äter numer det vi äter. Han har blivit duktig på att äta själv. Att dricka ur vanligt glas/mugg har han gjort länge. Men man får vara beredd på när han är mätt för då kastas tallrik och bestick iväg. 

13-14.30 vilar han, helst på mig😏 De dagar som vi behöver hämta Siri får jag oftast väcka honom för tidigt och det gillar han inte så värst mycket. 

Eftermiddagen består av lek ute eller inne. Han gillar allt som har med bollar och bilar att göra. Diplom leks det och byggs det mycket med också. Böcker och annat är inte så intressant ännu. 

15.30 Mellanmål, oftast frukt, yoghurt eller smörgås. Favoriten är dock pannkakor. Algot dricker oftast vatten till alla sina måltider, Siri var likadan. 

Sen börjar nedräkningen till Fredrik kommer hem från jobbet för jag brukar vara smått trött och helt slut efter vissa dagar. 

18.30/19 äter vi allihopa kvällsmat och sen runt 20 tiden brukar vi börja natta barnen. Algot dricker då en-två flaskor välling. 

Sen sover han för det mesta hela natten. Oftast i sin säng men inte allt för sällan lyfter vi över honom till oss. Han vill gärna ligga nära nära, och det är så himla mysigt. 

✖️✖️✖️

Det händer så otroligt mycket varje dag. Nya ord bubblar upp och han säger nog egentligen mycket mer än vi kommer på. 

Mamma,pappa,Siri, Rocky(sa han förut men inte så mycket längre) bil, flygplan, bapp(napp), Gaga(gräsklipparen) Mormor,morfar,farmor,farfar,Wilma,Eliiah,Cornelia osv. Så han lär sig många namn just nu. Sen är Babblarna en klar favorit så dem kan han ju namnen på såklart. Dagis osv. 

Den roligaste perioden är verkligen nu när pratet kommer. Han går, springer och hoppar så han är väldigt rörlig men som sagt jag är extra glad över att just pratet kommit igång så mycket. 

Våran lille bebis börjar bli stor. Älskade Lillgrodan❤️

Nu var det riktigt längesen vi vägde och mätte honom. Skäms på oss, men växer det gör han. Han har nu strl 22/23 i skor och allt från storlek 80-92 i kläder. 

Imorgon börjar min lille goding på dagis. Spännande för honom och för oss. Fredrik kommer sköta Algots inskolning helt, men jag tror jag tar en och annan dag jag med för det är ju så roligt. 

Återkommer med hur inskolning går. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *