Söndagar är inte bara en planerardag inför kommande vecka, utan även ridskola för Siris del. Förra gången var jag med henne och nu i söndags var hela familjen-hund med. Fredrik gick med henne i ridhuset.

Hon har haft lite olika hästar sen start och en av dem har varit lite extra busig och gjort att Siri varit lite rädd för just henne. Svitra heter hästen och just henne fick Siri förr förra veckan. Och då gick det toppenbra som sagt, så i söndagsnär vi åkte mot ridskolan sa Siri att hon hoppades på att få Svitra även idag…och det fick hon. 

I söndags kunde Fredrik åter igen gå med henne på banan. Jag och Algot satt på läktaren och tittade på….och höll andan när det var dags för trav. Allt gick kanonbra! 

Bild från förra veckan. Älskar att se Siri såhär nöjd och glad. Är så otroligt stolt över denna tjej! Hon må vara liten och blyg men det är inte alltid en nackdel! 

Ridskolan är verkligen något som passar henne perfekt. Idag var dem däremot 6 personer så lite trångt blev det. Men i vanliga fall är dem 3-4 stycken. Så härligt att Siri hittat något hon verkligen gillar. 

Nu är vi inne på en ny vecka och nedräkning till söndag har börjat. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *