Leva är ett smakrikt grovbröd, bakat på fyra sädesslag med 30% fullkorn och rapsolja − helt fri från konserveringsmedel. Brödet är härligt luftigt med tydliga kornkärnor som skapar tuggmotstånd. Det är dessutom både nyckelhålsmärkt och ”Från Sverige”-märkt. Med andra ord är Leva det perfekta alternativet för dig med en hälsosam livsstil men som älskar smaken av ett riktigt gott bröd. Pågen Leva passar hela familjen och kan avnjutas när och hur som helst. Extra gott blir det som rostat, men kan lika väl ätas precis som det är. Kombinera efter just din smak − kanske med några skivor avokado? Eller varför inte med en bit skinka och dina favoritgrönsaker? Oavsett hur du föredrar din macka kan du alltid njuta med gott samvete med Pågen Leva.


Som Buzzador har jag fått chansen att testa just leva brödet. En snabb men god macka gör jag enkelt med skagenröra och skivad avokado. Toppengott. 

Detta bröd fick bra betyg från hela familjen faktiskt. Och jag kan tänka mig att det även är riktigt gott att göra krutonger på. Det får vi toppa salladen med nästa gång helt enkelt. 
#pågenlevabuzz #pågen #buzzador

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *