Idag fick jag ett meddelande om att jag hade ett paket att hämta på Cirkel K, så efter Siris gympa åkte vi dit och hämtade upp det. När Siri somnat passade jag på att kika på innehållet. 

För en tid sedan förhandbsbokade jag en docka från Kurragömma och i veckan fick dem äntligen in dem igen, jag är så glad att jag förhandsbokade för dem tog slut förra året innan jul men i år då slog vi till. 

Bild lånad från kurragömma. 

Tyvärr hade kläderna ändrats. Kläderna till vänster var på dem tidigare dockorna men nu ser dem ut som på den högra. Detta fick jag ett sms om där jag kunde välja att avboka dockan eller inte, vilket jag tyckte var fantastiskt bra. Jag hade nämligen skickat mejl till dem när jag såg att dem ändrat bilden på hemsidan. Så fick både snabbt svar på mail och sms. Och oavsett kläder så vet jag att Siri kommer att älska denna docka. Och i verkligheten är hon helt bedårande denna lilla docka. 

I Ullared passade jag på att köpa regnkläderna som ska vara till Skrållan och jag testade dem här förut och dem passar denna docka också. Siri har tjatat om de där regnkläderna hur länge som helst. 

Bilderna är lånade från Jollyroom där ni som inte åker till Ullared kan inhandla dessa. 

I morgon ska jag slå in alla julklappar och sen längta tills Siri får öppna dem på julafton. 

Det är första gången jag skickar efter från Kurragömma och jag måste bara ge dem all positiv feedback! Snabba svar på mail och Sms, var snabba med att skicka ut ändringsinfon om kläderna. Sen var det supersnabb leverans när dockorna kommit in igen. Och det verkar vara ett härligt gäng som jobbar där. Jag fnissade till lite när jag läste namnet på den som packat just vår order, Pippi Långstrump. Haha underbara! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *