…mina barns fantastiska pappa. 

Jag kan fortfarande inte förstå att han valde just mig. Att det blev just vi berodde väldigt mycket på Fredrik. Själv hade jag varit för osäker och blyg för att ta det där första steget och blotta mina känslor. Men för 16 år sedan (ja snart i alla fall) tack vare Fredrik så blev det vi två. 

I Söndags var det Farsdag men eftersom det inte finns en särskild Mannensdag;) så firade jag honom lite ändå. Inte heller finns det en Hussesdag så ja vi firade en fantastisk människa i söndags helt enkelt. Och vad fick då denna fantastiska människan? Jo noga utvalda presenter såklart. 

Ett par tunnare handskar från Rocky för alla hundpromenader. Sockar med färg från Algot;) Raggsockar och Skidhandskar från Siri så dem kan leka ute i snön. Och av mig fick han hörlurar för han snor alltid mina. Siri skrev kortet så fint med från både henne och Algot. 
Jag vet att åsikterna delas in i två läger om just fars dag osv. Men vi ville i alla fall fira Fredrik lite extra så det gjorde vi helt enkelt, han är liksom bäst:) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *