Idag har jag ändå varit rätt effektiv får jag erkänna. Det är bäst att ta vara på mina energipåslag! Dem dyker inte upp varje dag ska ni veta. 

Tvättat, städat lite här och där, rensat kylskåpet, lagat snabblunch, rensat och julpyntat i vardagsrummet. Adventskalendern har kommit upp på väggen och alla julklappar har jag slagit in. 

Så här blev det i år. I paketen döljer sig en superhjältemantel, en Mimmi pigg bok med figurer, ett lär dig skriva spel (som jag tror farmor Linda har ett likadant..tyckte det var så bra har jag för mig) och så även ett bakspel där man ska leta ingredienser. Ska bli så roligt varje söndag när hon får öppna ett paket. Jag längtar tills vi kan spela spelen:) Algot är för liten så han får inga adventspaket i år. Men han kommer allt få lyssna på disneyböckerna som dem får en varje dag. 

Efter två år med pixikalendern bytte vi i år till disneykalendern. 24 små böcker från Disney. Vi får se vad dem tycker om den. 

Jag tycker även om att slå in paket! Så för min del är det inget jobbigt alls faktiskt. 

Avslutar med en bild från Dockhuset/dockskåpet där har nämligen julen också flyttat in. Måste ta mig tid till att pyssla ihop lite fler möbler i veckan. Eller kanske ett litet kök? 

Några få timmar kvar på denna söndag och dem ska spenderas i soffan. Kanske med en virknål och lite garn eller med en chipsskål…lockande båda två. Haha 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *