…hur många blogginlägg jag påbörjat det senaste! Hälften blev inte klara för att jag la ifrån mig telefonen och somnade. En hel del avbröts då jag ju faktiskt har två barn som vill ha min uppmärksamhet typ jämnt och det får dem såklart. 

Jag kanske får ta tag i bloggandet lite, det är ju så roligt. Speciellt nu bär det närmar sig jul. Då blir jag extra julpysselsugen. Denna julen kommer jag att vara mammaledig och som jag ska njuta av det. 

Här är lite vad vi pysslat med de senaste två dagarna jag och Smulan. 

Siri hade med sig halva skogen hem efter dagisutflykten och det fick bli en uggla bestämde hon. Sen testade vi på i förrgår att göra egna tvålar (jag hade en oöppnad tvålmassa liggande nämligen…vem har inte det liksom..eh) summa sumarum den rosa tvålen blev ok. Den gröna med kokos var kanske sådär fin. Och glassar A ni ser blev katastrofäckliga. Haha men hur som helst tyckte Siri det var hur kul som helst att göra tvålar. Igår kväll gjorde vi en sats med trolldegskakor. Dem ska idag målas. Så när jag hämtat upp Siri från dagis ska vi åka till leksaksaffären och köpa färg och penslar. 

Det färdiga resultatet kommer självklart synas här så småningom. 

Idag var jag nära ett ihopbryt..det känns stökigt överallt, diskbänken var skitig, golvet kändes ofräscht. Jag kände mig inte alls på topp och lunchmaten blev sådär om jag ska vara ärlig. Men Fredrik badade Algot efter vi ätit så jag fick ta en dusch utan att leka Tittut, så nu känns det mycket bättre. 

Vi ses. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *