Nu ikväll var vi iväg på sommarfest på Siris dagis. Alltid lika mysigt att träffa alla föräldrar och barn. 

Siri känner sig inte alls bekväm när det är mycket folk vilket resulterade i att hon inte öppnade munnen och sjöng med alls och gjorde heller inga rörelser. Jag tyckte synd om henne och ville mest bara gå fram och hämta henne och ge en kram. Men kvar stod hon i alla fall. Jag och Fredrik vinkade lite till henne då och då. (Fick sedan höra följande när vi kom hem: ”Nästa gång kanske ni inte behöver vinka eller?!” Hahaha) 

Men när det var dax för fika kom hon tillbaka till sitt vanliga jag igen. Hon beställde en favorit i repris. Fruktspett.

Så sött med små melonfjärilar.
Efter fikat började Siri springa och leka med alla sina kompisar. Så himla roligt att hon har hittat sina vänner, det har blivit sån skillnad nu när hon går på 15 timmars schema. Tidigare var hon ju väldigt sällan på dagis och oftast senare på dagen. 

När vi kom landat hemma gjorde jag amerikanske pannkakor till kvällsmat. Japp det äter vi ganska ofta, men det är också Siris favorit just nu.

Hur gott som helst. 

Sen frågade hon om hon fick sova i tältet. Så vi bäddade iordning det och ja hon somnade på två sekunder. 

(Så var det det där med nappen då…snart snart får hon allt sluta med den) 

Jag och Fredrik har köpt ballonger m.m online till Siris kommande kalas. Smidigt att kunna köpa antal och i just de färgerna man vill ha. Det närmar sig väldigt fort med födelsedag och kalas och hon är sååå förväntansfull. I år ska hon även ha ett barnkalas och det känns lite sådär extra speciellt tycker jag. Siri längtar så efter kalasen. Idag hängde vi upp inbjudningarna på tjejernas platser på dagis. 

Snart dags för sängen här..ska bara orka bädda i de rentvättade sängkläderna först. 


Vår söta sommartjej. Dem fick gärna ha Sverige kläder på avslutningen. Men i brist på gult i gaderoben fick det bli den nya marinblå klänningen med peacemärken och en gul rosett i håret. Nästa vecka också sen tar vi låååångt sommarlov. Längtar. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *