Vi är lediga hela familjen, hur gött är inte det? Vad har vi då gjort? Jo vi tog bilen till Skövde tidigare idag. Köpte det sista till Siris 4 års kalas som är nästa söndag. Införskaffade även en present till en tjej som bjudit Siri på sitt barnkalas. Förra söndagen var vi på inte mindre än två härliga barnkalas. Och om drygt 1,5 vecka blir det ytterligare ett kalas för Siris del och den 3 Juli har Siri sitt egna barnkalas. 

Hon ville promt ha frostkalas så det fick bli sådant där som jag själv inte är ett fan av. Ni vet tallrikar och glas med frostmotiv och godispåsar i plast. Men Siri blev överlycklig när jag visade att jag köpt sådant så det är ju såklart värt det. Och det är ju faktiskt hennes kalas. Inte mitt. Men jag har nog bestämt desto mer till hennes vanliga kalas faktiskt. Å andra sidan har hon verkligen gillat alla prylar till det med. 

Vi har verkligen haft en mysig dag idag. Älskar att spendera tid tillsammans. Och vi har uträttat en hel del, vilket ju såklart känns skönt. Siri har varit nöjder hela dagen i vanlig ordning och Algot likaså. Tänk att vi nu har två barn…kan fortfarande inte riktigt förstå det. 


Underbara Ungar. 

I morgon blir det en sån där fix och trix dag. Misstänker att vi delar upp oss lite så jag får städa och Fredrik och Siri får hitta på något roligare. Kanske plantera lite och göra fint vid vår entré. 

Nu blir det lite mer fotboll för vår del. Algot somnade i vagnen när Fredrik gick ut med honom och Rocky. Och vet ni han sover kvar där nu med. Kan dock erkänna att jag får lite abstinens..det är ju så mysigt när han sover på mig som han brukar;) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *